Nem írom, hogy halászlé, mert nem az. Egyszerűen készítettem egy hallevest Ízében csak kicsit hasonlít hozzá. Két nagyobb tengeri halfiléből készítettem. Egyiket addig főztem a lében, amíg szétfőtt. Nem az igazi, de azért ehető.
Hozzávalók
- 2 db tengeri halfilé
- 1 db vöröshagyma
- 1 db zöldpaprika
- 1 db piros paradicsom
- Só
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 teáskanál őrölt piros paprika (házi)

Elkészítés
A hagymát és zöldpaprikát a kókuszzsíron megfuttatom kicsit. Felöntöm 8 dl vízzel. Felforralom, beleteszem a piros paprikát, paradicsomot és az egyik szelet halfilét. Sózom. Majd jól összefőzöm. Ha szétfőtt mixelem. Újból felforralom, az elfőtt vizet pótolom, forrásban lévő leveshez beleteszem a másik halfilét szeletekre vágva. Pár perc forralás után kész.

JÓ ÉTVÁGYAT!