Hőségben nem szeretjük a sütőnket bekapcsolni. Készítsünk egyszerűen poharas gyümölcsös krémet, mondjuk epreset. Unokák kedvence szokott lenni, főleg ha maguk el is készíthetik. Fiú unokám szokott készíteni, nyaraláskor, akkor több ideje van.
Hozzávalók:
- ½ kg friss eper
- 1 db főzés nélküli vanília puding
- 4 dl tej
- 4 dl tejszín
- Cukor igény szerint
- 1 db habfixáló
Elkészítés.
Epreket mosás után félbe vágjuk. Pár szemet díszítésre egészben hagyjunk. Felverjük a pudingot a tejjel, előírás szerint. Vagy készítünk főzőset. Felverjük a tejszínhabot, cukor hozzáadásával, használjunk habfixet. Egyszerűen csak rétegezzük. Jól hűtsük be.
Tipp: Bármilyen gyümölccsel finom.
JÓ ÉTVÁGYOT KIVÁNOK!