Csak egyszerűen zsemle töltelékes, sok petrezselyemmel, így szeretjük. Maradék töltelékbe a csirke májat azért bele vagdalom és egy rúdba mellé rakom.
Hozzávalók:

- 4 db egybe csirkecomb bőrös
- 4 db zsemlye
- 1 dl tej
- 1 db vöröshagyma
- 4 db tojás ( 2 db főzve, 2 db nyersen )
- Só, bors, majoranna
- Nagy csokor petrezselyemzöld


Elkészítés:
A zsemlyéket tejbe beáztatjuk, majd kicsavarjuk. A vöröshagymát apróra vágva megdinszteljük. A petrezselymet apróra vágjuk. A 2 db főtt tojást is apróra vágjuk. Ezeket a kicsavart zsemlyékhez adjuk, picit sózzuk, borsozzuk, teszünk hozzá majorannát. Hozzá adunk két nyers tojást, jól összekeverjük, ha szükséges adjunk hozzá egy kanál zsemlyemorzsát, hogy ne legyen túl lágy. A csirkecombok bőrét óvatosan, alányúlva, hogy ne szakadjon szét, töltsük meg a masszával. Ha szükséges tűzzük meg hústűvel. A maradék tölteléket rúdba tegyük a a tepsibe, a csirkecombokra darabka vajat morzsolva süssük pírosra. Tehetünk csirkemájat is a töltelékbe, mi inkább anélkül szeretjük. A maradékba most ugyan tettem egy májat apróra vágva. Krumplipürével tálalva.

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!