Ropogós, sajtos. A sütögetés kíván nagyobb figyelmet, hogy oda ne égjen, de azért ropogósra süssük.
Hozzávalók
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 kispohár tejföl
- 15 dkg reszelt sajt a tetejére
- 1 db tojás
- 1 teáskanál só
- Magvak, köménymag, szezámmag, fekete szezámmag /elhagyható/
Elkészítés
A hozzávalókat a sajt kivételével összegyúrjuk. Fóliába tesszük és állni hagyjuk a hűtőben, legalább 6 órát, lehet egész éjjel is. Kinyújtjuk vékonyra. Megkenjük felvert tojással. Rászórjuk a reszelt sajtot. Derelyevágóval hosszúkásra vágjuk. Kissé nyújtjuk a felvágott rudakat és úgy helyezzük a sütőpapíros tepsibe. 180 fokon szép ropogósra sütjük. Szórhatunk felére magvakat is.
JÓ ÉTVÁGYAT!