Nagyon gyorsan elkészíthető, egyszerű finomság. Mindenki a saját jól bevált piskótájával készítse el. Ez most cukor nélkül, steviával, eritrittel készült. Természetesen cukorral is elkészíthető.
Hozzávalók
- 1 db közepes tepsiben sült 5-6 tojásos piskóta
- 2 csészényi magozott meggy
- Fahéj igény szerint
- Meggyhez édesítő, vagy cukor és egy kanál liszt

Elkészítés
Sütőpapírt helyezzünk egy közepes tepsibe. Öntsük bele a piskóta masszát. A meggyre szórjunk fahéjat, édesítőt és egy kanál lisztet. Ezt a meggyet szórjuk a tepsiben lévő masszába. Süssük meg, 180 fokon, kicsit hosszabba sütés ideje, mint a sima piskótának. Konyharuhára fordítsuk ki a tepsiből. Csavarjuk fel még melegen. Előtte még kenhetünk rá egy kis lekvárt, ha van meggy lekvár akkor azt, ha nincs lehet sárga barack lekvár is. Csak vékonyan. Könnyebben megmarad a csavarás. Szinte azonnal fogyasztható.

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK!